Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanelbulletjejen - Cinnamonbungirl IV

 

Nu ska kanelbulletjejen knådas och blandas med sin egen sort, sin familj, sina blodsförvanter, sina förfäder och bröder

Ångesten burrar i bakgrunden. Ska jag bli duperad manipulerad dissad dömd

 

eller bara älskad?

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-14 13:39



Bookmark and Share


  peter markurth
detta var riktigt bra, gillar denna egenart,
2009-08-16

  Catharina Edin VIP
och nu är hon uppmärksammad - grattis!
2009-08-16

  Catharina Edin VIP
Jag gillar verkligen Cinnamonbungirlen, måste jag säga!
2009-08-14

  Ranja Bjurman
Familjen kan såra värre än andra
2009-08-14

  Quasimodo
Det var andra bullar det, hoppas på det sista för dig !!! Sven
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP