Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren ter sig olika från år till år.........en reflektion över denna.....


Sommarminne



En tid av dagar
som väver sig in
i varandras nät

så löpte min tid
iväg medan tankarna

fanns i en närvaro
till skönheten i en
natur

jag förut missat
av förlorad glädje

kom njutningen
tillbaka

humlor som
surrade och katten
på trappan

slickade sig harmoniskt

vad väntar mig nu?
när sommaren endast
blir till ett minne

och kommer jag någonsin
känna denna starka

närhet till naturen

som jag delat med
någon som visste
mycket mer......

jag drogs med i
din njutning så
den också

blev min egen.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-14 19:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En mycket känslofull och innerlig dikt om det alldeles speciella sommarminne!enormt vacker poesi!!!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg