Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självförräderi

det största
- att ersätta en känsla med en annan

för att det okända förefaller
skrämmande




Övriga genrer av Folke
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-10-06 16:14



Bookmark and Share


  Myself
ja,ibland vill man bara försvinna.bra beskrivet.
2005-10-25

  Rachel Roth
skarpt fångat!
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Folke
Folke