Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medan jag Naket väntar på dig





Jag bäddade rent i sängen

Plockade undan använda kläder

Tände en massa ljus

och tog fram massageoljan



Synd bara att vi aldrig hann in i sovrummet...






Övriga genrer av Baystream
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-15 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suveränt
Extraordinärt
Xalterat

Right on the nose
2011-09-05

  blaite
haha klockrent..
2009-08-16

  peter markurth
asg, ja detta sker
2009-08-15

  peter markurth
snyggt
2009-08-15

  Passion>Me
*ännu en okysst naken natt*
2009-08-15

  Lindalou
Oj hehe. Sensuellt som bara den.
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream