Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rapid Eye Movement

I drömmar
långsamt sammanvävs
såsom ett barns mjuka händer
tas du emot faller in i R.E.M
och djupsömn
Drömmer inatt
endast ljuvt och andaktsfullt
för tillfredsställd och önskad är precis Du
denna tid i skymningsljus.
Morkullans snabba flykt
såsom i midnattstimmen flyr Du in Inom dig.
Han betraktar och iakttar
utan vetskap ser du under sovandes ögonlock
att han är närvarande men du vill inte se.
Du följer drömmens skeenden och vänder dig inåt igen.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-15 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline