Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är livet över

Vrider om bilnycklarna och hör motorn sättas igång
Jag öppnar ögonen och ligger tyst i sängen
Jag sätter i gasen och låter bilen få ett eget liv
Sakta går jag upp ur sängen och försvinner genom dörren
Jag bromsar. Känner hur jag nästan åker fram in i glasrutan
Jag sjunker ner i soffan och vågar inte röra mig ur fläcken
Efter att ha återhämtat mig sätter jag foten på gasen och blundar
Luften försvinner sakta ut ur rummet
Bilen åker ner för stupet
Nu är livet över




Fri vers av Jo-hanna
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-15 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna