Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden är enorm

Saknaden är lika enrom
som skuldkänslorna
Själen skriker efter dig
Skuldkänslorna kväver mig
Tårarna som hade lovat att dom skulle
sluta rinna, forstätter att rinna




Fri vers av Jo-hanna
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-15 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna