Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk inte och lev

Om hjärnan sa upp sig
skulle hjärtat klappa mer
klappa frisk

Blodet skulle blomma frihet

Rädslan begravs
och idioti föds

Vi skulle kunna stå på däck och känna havets meterhöga vågor piska våra ansikten

Istället för att gå in
skulle vi slänga oss ner i det djupa svarta och frossa av naturens kraft

Vi skulle styras av drifter
Vi skulle skada, älska
Vi skulle ha samlag med friheten





Fri vers av Marjavaara
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-15 23:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och gå under totalt.
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara