Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 16 augusti

Björkarna bugar

herr Kuling gör reverens

en söndagsmorgon

 

©Y.M. Bohman 2009




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-16 08:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt fångat om vind och björk.. och segelbåten som utnyttjar vindens kraft. Lite höstkänsla i dikten
2009-08-16

  vera gade VIP
Ah- vinden friskar i, det känns- årstidsskifte i luften?
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER