Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ingen ser

Mitt livsutrymme krymper när ingen ser

Mörkret hotar när ingen ser

Elakheter bryter ner när ingen ser

Eller har de sett utan att säga något?

 

Kontrollen binder som ingen ser

Manipulationen hotar som ingen ser

Tröttheten förlamar som ingen ser

Eller har de sett utan att säga något?

 

Ensamheten plågar när ingen ser

Kärleken kvävs när ingen ser

Kraften sinar när ingen ser

Eller har de sett utan att säga något?

 

Blåmärken bleknar när ingen ser

Smärtan förökas när ingen ser

Rädslan tilltar när ingen ser

Eller har de sett utan att säga något?

 

Jag börjar släppa in andra när ingen ser

Hoppas på en framtid när ingen ser

Tar emot stöd från andra när ingen ser

Eller ser de utan att säga något?




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-16 16:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag förstår behovet av upprepning men jag tycker nog också att det känns som litet väl mycket att ta in, åter igen känns texten mer som ett utsnitt ur en dagbok, vilket ger innehållet spänning
2010-06-10

  Fredrik Stillesjö
Hej Anna*

Nej, vi är bara människor, står inte enande utan är rädda. Tyvärr. Hoppfullt slut förstås! Hälsar Fredrik
2009-09-15

  Bibbi VIP
"Jag trodde att församlingen skulle vara min familj
men de har aldrig ringt
aldrig frågat hur vi har det
aldrig visat att de brytt sig"
Exakt min erfarenhet också.
Gläder mig dock ofantligt åt Din sista vers.
Kram.
2009-08-31

  Grubbelmia
Stark text, och som alltid när du skiver - smärtsamt. Denna gång anar jag dock en ljusning, vilket gör mig verkligt glad. Stor kram från Grubbelmia
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*