Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu 16 augusti

Varje dag vandrar

jag i vemodets skugga

alltid samma stig

 

©Y.M. Bohman 2009

 




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-16 16:50



Bookmark and Share


  Nicklasb
Riktigt, riktigt bra. Förmedlar en hopplös känsla!
2009-08-18

  Gunnel Eriksson VIP
Väldigt vacker!
Allitterationen på första raden tilltalar mig
2009-08-16

  Miss Mod
Talar till mig, denna underbara senryu.
2009-08-16

  peter markurth
Varje dag vandrar

jag i vemodets skugga




oerhört fint, dessa två rader,
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER