Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
listen up folks....


@@@@@@Jag är en kvinna@@@@@@

 

Min kropp vill inte vara slank för dig

Jag är en oformlig kulla (kunde man tro)

"Det är så kvinnor ser ut"! Säger dom

Jag har lagt på mig 3 kilo de senaste

2 veckorna     för att jag hellre

    inte bryr mig    bryr mig

  men det jag gör    är det som är

Jag tänker inte vara slank för dig

Jag tänker inte vara slank för dig

Jag är en kvinna

@Sluta forma mig!@

 

@

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-16 19:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det sägs ibland att även om en sexig stjärt bara är en stjärt är den ändå en i andras ögon sexig stjärt. Men jag vet inte det, man har ju inte ögon i nacken...
2009-08-23

  Catharina Edin VIP
Sk-tbra!!!
2009-08-17

  Blåbäret
borde räcka med "en kropp som ÄR för dig"

heja kvinna!
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP