Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är en vacker plats.

När visste jag att jag var kär?

Det var när alla andras skönhet förföll
jämfört med din

Det var när min värld plötsligt ljusnade
när du var med mig

Det var när en promenad i månskenet
var så mycket mer känslofull
när jag fick hålla din hand

Det var när jag inte känt mig så omtyckt
som när du smekte min hand med din


Det var när jag genom mina egna ögon
fick skåda något så vackert som dina ögon.




Fri vers av DC
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-16 23:24



Bookmark and Share


    soulless
Känslorna känner man igen som igår... Jag ryser... Det är väldigt bra kritik till något så vackert skrivet :)
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC