Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugna toner

Jag gillar musik
Jag gillar ljud

Speciellt en melodi

Där tonerna går att ta på
Där tankarna klär fantasierna

Det kan vara kvävande
som döden

Men naturlig

Det kan pina
som ensamheten

Men ofarlig

Det är denna sång som får mig att andas

Att bara höra mitt hjärta slå


Men tiden är ny
och snart är tystnaden utrotad







Fri vers av Marjavaara
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-17 00:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Hjärtats slag pumpar fram ditt blod", som Liket Lever sjöng.
Livsrytmen.
2009-08-17

  Lisa Höglund
Annorlunda, och jättebra! Jag älskar uppbyggnaden och sättet du använder orden, mycket fint.
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara