Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag

Han låg vaken om natten.
Han ältade sitt misstag.
Han visste att nu var det kört.
Han kände skuld.

Brytningen kommer. Inte nu men sen!
När det han gjort fått mogna i hennes sinne.
När hon ältat och tänkt!
När hon känner att det blir för mycket!

Han kan inte göra något för att lappa ihop...
För att få det ogjort! Det som är gjort är gjort!

Vem fan trodde han att han var?
Vem är han att ha en sån fin kvinna?
Han kände tvivlen! Vilken idiot han var!
Var hon den rätta? Var han den rätta? Var dom rätt för varandra?


Han kunde inte svara på det... Men han älskade henne!






Fri vers av Valdemar Anders
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-17 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders