Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmultningen har börjat

En
ros

står ensam
i skuggan

kronbladen
har börjat vissna

några

har redan
lossnat

ligger nu
på marken

förmultningen
har börjat

rosens doft
hänger kvar

i kvällsluften

en ensam ros
står kvar

och kylan
tränger

på.




Fri vers av Desire'e
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-17 10:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
livets
metmorfoser
den ständiga
rörelsen
aldrig helt
stilla
2009-08-17

    Tea Alex
Söt, man känner hösten i luften.
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e