Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsnärjd i det blå


Jag köper en enkelbiljett
stannar borta ett tag
tills allt känns lätt
och jag känner välbehag


Låter känslan
leda mig
styra mig


när jag är uppsnärjd i det blå




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér