Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min bil

I min bil.

Regn...

Skog och stad passerar.

Sol...

Tänker... Löser problem.

Skymning...

Mediterar.

Mörker...

Bilar som kör förbi.

Ösregn...

Saktar farten.

Månljus...

Ökar farten.

Musik...

Jag är fri!







Fri vers av Valdemar Anders
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-18 16:44



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Frihetskänsla - wow, så underbart!!
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders