Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lagar min bil med svart tejp

 

låtsas att rosten inte finns

och när jag står framför spegeln varje morgon undrar jag vem hon är
som tittar tillbaka på mig för henne känner jag inte,

inte, inte
fast hon är bekant på något vis
(vi kände varandra förut, gled ifrån under några år men saknaden blev för stor så vi tog kontakt igen men inget är ändå som det var - tror något gick förlorat på vägen mot det som är nu)

en tepåse går att använda 2 gånger
bara man beräknar tiden rätt första gången

och mjölken är slut, äggen
kanintelevautanägg
aldrig leva utan ägg

äggen gör mig glad - och antagligen lite kåt, eller kåtare

eller nåt

fast nu betraktar jag den svarta tejpen en stund
innan jag tejpar över rosten
(varv efter varv)

på min kropp

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-29 23:15



Bookmark and Share


  Anders P VIP
rost är också en erfarenhet och en aspekt av liv. dessutom kan det vara ganska vackert.
2009-08-30

  Catharina Edin VIP
Känner igen fenomenet att inte känna igen, kan jag säga!
2009-08-30

  Lena Krantz VIP
Nej nej....ingen rost och äggen flödar i oändlighet...

;o)

Nåja, det är väl inte sant men man får växa i sig själv liksom

Fast det här med att fylla femtio var roligare än jag trodde, betydligt bättre än att fylla fyrtio....märkligt nog!
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol