Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göm mig

Göm min själ, min kropp, mitt allt
Göm mig under din vinge
Göm mina tankar, mina ord och det
som aldrig vågat finnas

En blodsdroppe faller
faller för dig
En blodsdroppe faller
faller för mig
Jag ser hur den droppen splittras
Jag ser hur den droppen splittras

Göm mig, ge mig sinnesro
När jag står naken inför dig
Huden brinner, hjärtat är skört
och blödningen kan inte stillas

En blodsdroppe faller
faller för dig
En blodsdroppe faller
faller för mig
Jag ser hur den droppen splittras
Jag ser hur den droppen splittras

Göm det jag varit, den jag är och ska bli
Göm mig i evigheten
Göm mina tankar, göm mina ord
Göm mig med sårbarheten

En blodsdroppe faller
faller för dig
En blodsdroppe faller
faller för mig
Jag ser hur den droppen splittras
Jag ser hur den droppen splittras

Göm mig för blickar som kräver och vill
Göm mig för tankar som gräver
Göm mig för orden hårda som is
Göm mig för allt som kväver

En blodsdroppe faller
faller för dig
En blodsdroppe faller
faller för mig
Jag ser hur den droppen splittras
Jag ser hur den droppen splittras

Göm mig när morgonen nalkas helt ny
Låt mig helt försvinna under dagen
Göm mig när kvällsbrisen kommer tillbaks
Bädda in mig i mörkret igen

Blodsdroppar faller
faller för oss
Blodsdroppar faller
faller för oss
Jag ser hur dropparna splittras
Jag ser hur dropparna splittras




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anna*
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-17 20:34



Bookmark and Share


  Maria T
Göm min längtan
under din vinge
2009-09-16

  Bibbi VIP
Helt underbar.
Balsam på öppna sår.
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*