Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuknar på höstens ålder


ivriga viskningar följer sakta i sömnen,

där frostens fingrar smeker stora synder

och mjuknar upp på höstens ålder




Fri vers av Roula O
Läst 406 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-17 21:34



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
bra !
2009-09-24

  Maria T
Livet tonar ner med åren
2009-08-23

  Miss Mod
Hösttoner att begrunda.
2009-08-20

  Eaglemountains VIP
I drömmar om en hoppfull framtid ..... vackert .....
2009-08-20

  Lars Hedlin
En fas och ett uppvaknande..vackert skrivet..*L*
2009-08-19

  tom boreland
en ny utvecklingsfas i ditt skrivande.
härligt
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O