Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa

Örebro (Ganska lätt...)

Askersund (shit fartkamera!)

Motala (oj! va fort det gick)

Mjölby (Äntligen... E4)

Jönköping (Halvvägs, Stopp ibland och in på hotell...)

Markaryd (Dags att svänga av)

Hässleholm (suck va segt)

Höör (bönder... och fartkameror)

Hörby (Ännu mer bönder.. Ännu mer fartkameror)

Sjöbo (Snart framme!!)

57 mil...

Din dörr... Olåst! Jag väcker dej försiktigt med en kyss...




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 196 gånger
Publicerad 2009-08-17 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders