Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1/ I ärlighetens namn

 

i ärlighetens namn
undertecknar jag min dikt i natt
inser:
den blir därför ganska kort




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-18 00:41



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Skitbra helt enkelt;=)
2009-08-18

  Syrsan
Jag kunde inte låta bli att småle! Härliga ord!
2009-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Ärlighet betraktas som ett hot i Sverige.
2009-08-18

  Eva Langrath VIP
Ler gott i morgonstund
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger