Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här handlar om mig själv! Rakt av!


2/ Nu snuddar jag vid cynismen, men...

 

"det är ingen konst att vara modig om man inte är rädd"
sa Tove Janson

och det är heller ingen konst att vara kärleksfull
om man inte har genomskådat sig själv..




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-18 01:04



Bookmark and Share


  Syrsan
Du ger något att fundera på!
2009-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Alldeles riktigt!
2009-08-18

  Eva Langrath VIP
Raka kärnstarka ord och ont gör det stundtals när man måste lära känna sig själv. Kram
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger