Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vaknade med denna tanke i huvudet:


3/ Förlåtelse



förlåt förlåt förlåt
det är förlåtelse vi behöver
både be om förlåtelse och själva förlåta




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-18 10:03



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Detta är inte bara ord utan med stor och vis mening i.
Applåder
2009-08-18

  walborg
Märkligt sammanträffande - gick just i tankarna om att skriva något om förlåtelse - grunden i all kärlek och början och slutet på alla kärleksrelationer. Varmt tack!
2009-08-18

  Larz Gustafsson VIP
"Låt förlåtelsen
klinga i ditt bröst
Så föds hoppets röst
Så föds hoppets röst"
2009-08-18

  stenen/ Yv Ericsson
Verkligen så sant!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger