Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia

Sömnen som inte vill komma
tröttheten som lurar bakom hörnet
ger mig ingen ro

Om och om igen
sluter jag mina ögon

Om och om igen
väntar jag på sömnen
som inte vill komma




Övriga genrer av Lucie
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-18 11:37



Bookmark and Share


  joss
Jobbigt det där. Men tipset "kör tills du stupar", kanske vore nåt att ta till sig..
2009-08-18

  stenen/ Yv Ericsson
Ligg inte och vänta, kör till du stupar. Ett litet tips bara.
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lucie
Lucie