Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad

Smärtan är som tusen nålar
rakt in i mitt hjärta
men du ser inte
du hör inte mitt tysta skrik
som ekar i mitt huvud
då det är du
som bidragit till det som
får mitt hjärta att blöda

Smärtan är som en kniv
rakt in i ryggen
vrider vrider vrider
men du ser inte
mina tårar rinna
nedför mina kinder
dränker mitt tysta skrik

Smärtan är som elden
brinner fräter slukar
utplånar allt vackert
allt blir till aska
kvar står jag
ensam




Fri vers av Lucie
Läst 465 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-16 13:02



Bookmark and Share


    Ängel84
Håller med föregående talare
2010-02-21

  stenen/ Yv Ericsson
helvetet på jorden. du beskriver det bra!
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lucie
Lucie