Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till J som borde rannsaka sitt inre


Mitt hjärta blöder

Mitt hjärta blöder
när du inte hör mina ord
när du inte ser mig
men ser andra

Mitt hjärta blöder
när du förvränger det sanna
när du endast ser andra
men inte mig

Mitt hjärta blöder
när du inte står på min sida
när du väljer andras sida
utan att tänka på det

Mitt hjärta blöder
när ärren öppnas igen
gör ont i själen
med tårar som rinner

Mitt hjärta blöder
när du säger
att du inte
förstår

mig




Fri vers av Lucie
Läst 670 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint att återse dig så här i november
vemodig dikt som berör
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lucie
Lucie