Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet leker inte alltid

Livet leker inte alltid
då jag vill leka
vill vara vän
med det mörker
som finns inom mig
känna mig hemma
i den avgrund
jag ibland rasar ned i
kan inte komma upp
för det är så svårt
att nå repstegen

Livet leker inte alltid
som om livet vore
en dans på rosor
försöker jag dansa
barfota naken utlämnad
sticker mig på taggarna
blir till blödande sår
får mina ögon att tåras
då jag biter ihop
dansar vidare
för sånt är livet
det liv som inte leker
med mig




Fri vers av Lucie
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-31 12:33



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Jag undrar vart du är? kram
2009-10-30

  stenen/ Yv Ericsson
Närvaro, känsla, att dela
2009-09-01

    ej medlem längre
Existentiellt och snyggt!
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Lucie
Lucie