Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ständigt återkommande dröm sedan många år. Jag vet fortfarande inte varför.


Havets monster

Havet så glittrande blågrönt
smeker mina fötter
omsluter mina ben
då solen står i zenit

Havet plötsligt svart
slår iskallt mot mina ben
isbitar mot mina fötter
då solen fösvinner

Havet fullt av havsmonster
närmar sig mina fötter
sluter sina armar om benen
drar ned mig i djupet

Havet i kaotisk storm
får mig att kämpa
simmar simmar simmar
uppåt den svarta ytan

Havets svarta monster
drar ned mig allt djupare
då luften börjar sina
mina lungor sprängs snart

Havets monster är onda
håller fast mig alltjämt
simmar kämpar simmar
jag gör allt för att vakna




Övriga genrer av Lucie
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-18 15:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Undrar vad den här återkommande drömmen vill säga. Kanske slutar återkomma när du vet?
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lucie
Lucie