Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Irriterande spam i min e-mail


Spam

Den finns överallt i min inbox
opålitlig lurande invaderande
dyker upp varenda dag
jag blockar blockar blockar
ändå dyker den upp i nytt skick
utskickat av opålitliga
lurande invaderande idioter
ska det aldrig ta slut
med den här förbannade
irriterande spam-smörjan?




Övriga genrer av Lucie
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-18 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucie
Lucie