Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fräck konstkupp på museet!


Kon på månen stulen ur tavlan. Polisen har inga spår efter tjuven, golvet var nybonat.
Christer Fuglesang är underrättad.




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-18 15:15



Bookmark and Share


  aol
skrattar bravo ser att du är efterlyst du måste vara svårfångad
ler gillas
2009-08-18

  Stefan Höglund
ha ha ha stört-kul.
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger