Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan värld

Jag
vänder en sida

i boken

känner papprets
struktur

en speciell
doft

läser

den första
meningen

tar mig
in

i en annan
värld

en värld
som inte jag
lever i

nya dörrar
öppnas

för mitt
sinne

bokens
värld.




Fri vers av Desire'e
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-18 18:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vidunderlighet
är bokens väsen
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e