Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnets påverkan

När det mörka kramar oss ner i våra bäddar
och regnets blöta vals dansar oss i ro

Ramlar jag ner i den yngre hyddan
den lena, skolhatiska rebellen

Sängen är lika liten
och mitt skägg är ersatt med en oerfaren käke

En käke som inte fått några slag än
och munnen okysst

Mina tatueringar är sanerade och kroppen är ny för vuxenvärlden

Mina tankar är lätta
Väger knappt


Mina tårar finns
likt min glädje

Jag känner mig som en orörd apparat som blir krångligare med åren











Fri vers av Marjavaara
Läst 548 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-18 22:55



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Väl fångat!

*Mina tankar är lätta
Väger knappt*
2010-02-01

  B-Nita
Klockrent!
2009-08-20

    resilient
snyggt, hur jaget trillar tillbaka genom tiden för att hämta upp alla erfarenheter på slutet.
2009-08-20

  Christin Lederman VIP
"Jag känner mig som en orörd apparat som blir krångligare med åren"
Mycket bra skrivet och verkligen sant!
2009-08-20

    ej medlem längre
Så mycket har runnit under broarna-deta var det mer storartade!
Skitbra-poetjävel!!
2009-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Genialt!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara