Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daglig undran

 

kan jag leva på randen
med vidöppna ögon
kan jag se ner i min avgrund
utan att vackla och falla

kan jag fly?




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-19 12:51



Bookmark and Share


  Ilona _L
Finns tusen flyktvägar som aldrig leder dig bort från dig själv!
2009-08-19

  Eva Langrath VIP
Man kan prova men från sig själv kan man aldrig fly kram
2009-08-19

  walborg
Das lässt tief blicken Du! Vart tar man vägen - jo - för min del in i Bibelns löften om att bli sedd och hållen och beskyddad och tillvaratagen med en mening med sitt liv.
2009-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Det är farligt att blicka för långt/länge ned i avgrunden, ty då kan den blicka tillbaka.

Fly?
Ja, en tillflykt är Han...
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger