Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen Sten i Glashus, 2005, dikt 10


Cyclopen (10) - Sten i Glashus

Cyclopen stegade ryckigt rasande fram
Detta av vildmark sprängda öga
Flackar blicken i rusigt rallande hamn
Behagar kvinnorna gör han föga

För få fångas i mannens väldiga famn
Vilda blommor plockas gröna
Ståndaktiga varats olidliga skam
Kvinnor fröjdas: Var är ni sköna?




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 501 gånger
Publicerad 2005-10-07 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön