Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkitekten

jag har träffat en like nu med ordrik vy      elden är lös     obegripligheter och sanningar

osanningar - fria och fälla

vattnet tornet (Alma Löv) vi hoppar ifrån      elden - glöden fri

ugnar brasor     saltet i vår

bygger allt - kyrktoppen

farfar byggde - pappa byggde - brorsan byggde

jag bygger, jag bygger sanning på sanning      tills jorden kommer med sitt innanmäte      och slukar mig hel




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-19 20:28



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP