Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kvinna med stort K

 

Fy fan vad snygg jag är

trots min ålder

och jag vet vem jag är

slickar inte någons arsel

förför karlar gör jag

till höger och vänster

slickar kanske

kryper inte för någon

för jag är KVINNA

med stort K

som tar för mig av livet

njuter min väg

dricker vin när jag vill

kysser

de jag vill

för jag är Kvinna

med stort K

ta mig

som jag är

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-19 21:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starkt och härligt beskrivande;=)
Kvinna, ja en kvinna ska ta för sig
2009-08-20

  noname_realmind
ABSOLUT!! :)))

Fortsätt ta för dig av livet! *hejar på*
2009-08-20

  Inkarasilas
och Punkt fucking slut! Oho så nice!

(psssssssssst det finns fan inga karlar att förföra i skogen och vinet är slut och vafan mörkt är det så man ser inte ett shit ute och vafan har du några över så skicka hit ett gäng pronto)
2009-08-20

  * Ammi *
Just så ska det låta! Inte vara nån liten dammtuss som katten vill leka med!
2009-08-19

  Sturesdotter
Helt klart, Kvinnor som vet att de är just det med stort K

de KAN ta för sig!
2009-08-19

    Melona
Puss på texten och författaren med självförtroende!
2009-08-19

    Nattviol
no more, no less!
and I like it!!

; )
2009-08-19

    Nattviol
no more, no less!
and I like it!!

; )
2009-08-19

  Ulf Lagerholm
det tycker jag låter gott och starkt
2009-08-19

  Gawain
Go girl ;)

Livet går ut på frossa, av allt! Minst.
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP