Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvers trettiotolv

 

Intressant med avundsjuka

speciellt sådan där

spegeln råder

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-19 23:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Själv är jag fortfarande tjugoarton men då har jag också fått kasera en del av speglarna här hemma;=)
Hoppas födelsedagen blev allt det bästa
2009-08-20

  Sturesdotter
fy katten så sant

GRATTIS I FÖRSKOTT....SNART!!!!! mindre än en halvtimma kvar ju!

SEN är du vuxen!;O))
2009-08-19

  * Ammi *
tassar in och fnissar ...
2009-08-19

  peter markurth
bra, säger mkt....
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP