Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattelevision I

Är man vacker så är man! Grålle poserar.




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-20 00:24



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det är ett ungdomsfoto - på Grålle alltså! - och som ungkatt hade han en mer rödtonad päls. Den har senare mörknat. Och han får inte heller plats längre på den där bokhyllan där han ligger och kråmar sig på fotot!
2009-08-23

  Caprice! VIP
Hur har du lyckats ge honom fel färg?? Nåt speciellt filter? Och så undrar jag förstås hur du burit dig åt för att framstå som ett ess... ;-)

Synd bara att bilden på dig med nödvändighet krympte. Men man kan inte få allt här i världen. Och så borde du ha valt övriga kort med större omsorg - en royal flush skulle det förstås ha varit!
2009-08-20

  Peter Matsa
Hoho, tittar mest på bilden av dig - är det Drottning eller Joker, ser inte härifrån på kommentarssidan.
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger