Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer med te om en stund

 

Slå upp dina dystra mörka ögon,

 

ta på dig

din skottsrutiga flanell morgonrock

och sätt dig bland kuddarna i hammocken

 

absorber dagsfärskt himmelskt blå 

medan morgon fortfarande är i sin vagga

 

du behöver inte vara rädd längre

jag

är rädd om dig

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 704 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-20 08:51



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mkt fin
och slutet perfekt
2011-10-02

    ej medlem längre
så kärleksfull och vacker, underbart!
2011-10-02

  lodjuret/seglare VIP
en kopp poesi är alltid lika hett
2011-09-29

  Aisha VIP
mycket varmt och vackert!
2011-09-29

  Ingela Svenson VIP
omsorg, så otroliigt fint!
2011-09-28

    LitenOskyldig
Jag vill ha te nu bara för att jag läste detta!
2011-09-28

  Cocktail
Wow, vad snyggt du band ihop det i slutet. Funkar till 100%, känns nästan lite oxymoron fast ändå inte... Vilken lyckligt lottad människa som får denna koppen te av dig.
2011-09-28

  karenina VIP
mjuk fin, tillitsfull och fylld av ödmjukhet och omtanke.
2009-08-20

  Lindalou
Det bara dryper omtanke och kärlek om din text. Alldeles underbart. Tänk att få bli bortskämd så.
Jag puffar till kuddarna i hammocken då..;-)
2009-08-20

  etthjärtaäralltidrött
så väldigt fint och ömt
2009-08-20

  L Patrik W Johansson VIP
Jag har haft hammockdille i sommar har så gott som studerat dess historia från 80-talets nytrend till tidiga Modetsy Blaise episoder i tecknad form samt svensk turisthistoria (antagligen varför man inspirerades i Spanien och det kom hit)

sen drack jag också té och tänkte på annat
än sommarminnen från barndomen, mer på det som är här och nu
som sommarluftiga texter som denna

Be well,
LPatrikWJ
2009-08-20

  sulimaa
Jag måste bokmärka ...för det är så har värme och omtanke ska vara !!! Kram
2009-08-20

  sulimaa
Nu måste jag säga Patrick ....att du berör mig med varje text ...och inte bara med härliga skratt utan med värme i mitt bröst...du skriver bättre och bättre ...det här känsliga ...ähh du vet vad jag menar vännen ...sååå fin text!!
2009-08-20

  Aciom
Underbar läsning!
2009-08-20

  Daniel_78 VIP
jag tror det var lugnet i bröstet när jag läste texten.
men ja, den kände lite som te.

ibland hittar jag texter som jag känner
ja, denna är så nära och så enkel att
bära med sig i fickan eller mellan sidorna i en bok

det brukar jag göra.
2009-08-20

  Sturesdotter
löjligt klen som jag är för tillfället med förkylning...så berörde denna mig extra mycket tror jag

eller - hur som

dikten känns som en varm, ombonad famn

tar gärna lite te
2009-08-20

  Baystream
"du behöver inte vara rädd längre
jag
är rädd om dig"

Vackert.... fick mig att le :)
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar