Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låga tankar i höga klackar


Tills dess du behöver en vän
låt mig vara din lust
dina syndiga tankar
mjuka drömmar nattetid
förbjudna lekande dagdrömmar

Tills du bara behöver en kram
låt mig göra dina kinder röda av upphetsning
andas häftigt vid bröstens form
mina händers resa lovar en fortsättning
till min kropps värmekälla

Tills den dagen vi ses på ditt bröllop
låtsas som ingenting
Hur är det nuförtiden? undrar du.
- Lika bra som i tisdags då jag satt
gränsle över dig och du njöt av utsikten,
svarar jag tankspritt och
tar en klunk fin champagne.




Fri vers av Gigi
Läst 443 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-08-20 16:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding!!! Vilken eggande text, och häftig knorr

Bokmärks
2013-08-26

  mjuk
Bra ,finurligt och fräckt. Tummen upp :)
2012-08-20

  Linda CH VIP
Fräckt, förbjudet och otroligt spännande att läsa. Applåder!
2011-09-05

    ej medlem längre
Ett mästerligt stycke om "förbjuden frukt," erotisk längtan som inga regler har. En av de mest eggande texter jag läst här, med en helt igenom beundransvärd balans mellan orden. Den här borde vara obligatorisk läsning

Nu ska ja bokmärka och återvända till den om och om igen, då jag söker det perfekta uttrycket för erotisk text
2011-09-05

    Herr Ångest
Wow, kaxigt, sexigt, spexigt.
Så kan man sammanfatta texten. Bra skrivet!
2010-12-27

  Ärkeängelen Michael
Dagens första leende här i Vaxholm

Skickar över en exotisk skyddsängel

Tack för leendet
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi