Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragiskt magiskt

Det är tragiskt
men ändå så
magiskt




Fri vers av Jo-hanna
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-20 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna