Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett par tankekorn, av min vän Roberto Malaroda Han är en stor tänkare.


Hjärtat

Det krävs ett svagt hjärta,
För att döma andra.


Ett starkt hjärta,
Kan bara förlåta.




Fri vers av Danne
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-21 12:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra...
2009-11-20

  peter markurth
ja detta e sant, jävligt starkt, önskar man hade ett sådant, får försöka
2009-08-21

  Carola Bouvin
Mycket bra sagt!
2009-08-21

  Junitvillingen
De tankekornen bokmärker jag på studs!!! Bland det "största" jag läst - en aforism som är väl värd en guldmedalj:-)
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill