Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anitha...du vet jag finns..alltid...


Själasyster

Själa syster

änglavän

tårar blandas

mina med dina


Mitt i förvirring

finns trygghet

förtröstan

hos varandra


Själa syster

förstår

utan ord

känner varandras

smärta


Lugn finns

i korta stunder

hos mig

hos dig




Vi vågar

vi möter

vår djupa rädsla



Tilsammans

du och jag

själa syster...




Fri vers av sulimaa
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-21 13:12



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Vilken glädje jag känner för er vänskap, skolexempel!
2009-08-21

  Suzy med punkterna
Mycket vacker vänskap
2009-08-21

    ej medlem längre
önskar jag hade en själabroder. fin dikt.
2009-08-21

  Peter Matsa
Vad fint att få ha en själasyster...
2009-08-21

  Junitvillingen
Åhhhh...tack du min själsfrände & tvillingsjäl...mellan oss behövs inga ord...även om orden finns där de med så klart....din gråt är min, din glädje är min...att dela alltet...känna värmen & empatin...veta att vi alltid finns där för varandra...finns det något större? Jag älskar dig min änglapärla. TACK från djupet av mitt hjärta för din kärlek...våra själar följs åt i livet..hela, hela tiden. *Kraaaam*
2009-08-21

  peter markurth
gillar
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa