Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidig dikt från diktsamlingen FRI, 1995. Dikt nr 7


Trodde mig kalkylera allt (7) - FRI

Trodde mig kalkylera allt
som ett pussel
en kombination
ett minnesspel
allt var fel
allt var blint
trodde mig inte behöva se allt
någon bakband mina ögon
och där fanns jag och mina sammanfattade
något sakliga
analyser

en motor utan bränsle




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 705 gånger
Publicerad 2005-10-07 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön