Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidig dikt från diktsamlingen FRI, 1995. Dikt nr 9


En fin harmoni (9) - FRI

En fin harmoni
och allt skulle stilla sjunka in i ett lugn
en egen kammare
ett eget rum
installerat
hemma
trivsamt
riskfritt
en fin harmoni
allt för en fridfull stund
allt som i en egen dröm




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 723 gånger
Publicerad 2005-10-07 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön