Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidig dikt från diktsamlingen FRI, 1995. Dikt nr 12


Ett avslutat kapitel (12) - FRI

Ett avslutat kapitel
om hemlösa trakter
okända spår
än mer lärd
trogna envishet
höll mig
trogna envishet
gav sitt resultat
och ingen saknade
den snarans epok

ett avslutat kapitel




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 713 gånger
Publicerad 2005-10-07 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön