Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöst förälskad

Att kämpa
Att försöka vara
allt det som du behöver
Men ändå se i dina ögon
att jag inte duger
Jag är vilsen i
smärta
Vad vill du att jag ska säga
Vad vill du att jag ska göra
Allt jag har i mina tankar
är dig
Att behöva vara flickan
som lägger ner sin
själ på att få din uppmärksamhet
men ändå hamnar i skuggan
...
Det får mig att bara
känna mig hopplös




Fri vers av Jo-hanna
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-21 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna