Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chanser

Bråk efter bråk
En hel hög
full med vita
lögner
Hur orkar du hålla på?
Jag kan i alla fall
erkänna att jag gjort
fel och varit nära
att sabba allting
flera gånger
Men du
Du vågar inte ens erkänna
att du varit en aning dryg
på sistone
Jag har fått chanser efter chanser
Fast jag inte ens bett om det
Jag erkänner att jag
skulle må riktigt dåligt
utan dig
Men du måste vara jävligt
trött på alla mina misslyckanden
genom tiderna
Misslyckanden efter misslyckanden
men ändå så beter du dig som om
jag inte gjort någonting
Hur orkar du hålla masken så där?
Chanser efter chanser
Hur orkar du ge mig alla dom dära
chanserna?
När tar dom slut...?




Fri vers av Jo-hanna
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-21 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna